Sorteer op:
Prijs op aanvraag

MA00562SB

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

MA00626SB

Bekijk en berekenPrestatie

Prestatie sculpturen

Prestatie sculpturen zijn perfect om cadeau te geven als u een succes wilt vieren of als uw medewerkers zijn geslaagd. Door een prestatie sculptuur als relatiegeschenk te geven, laat u op een zeer fraaie manier uw waardering voor een prestatie zien. Met de kunstobjecten kunt u aangeven dat u respect heeft voor uw medewerkers. U geeft met dit luxe geschenk een grote blijk van waardering. Dit geschenk zal zeker nog lang in het geheugen van de ontvanger gegrift blijven staan. De beeldjes zullen een bijzondere plek krijgen en de ontvanger zal steeds herinnerd worden aan de geleverde prestatie. De prestatie sculpturen zijn unieke en persoonlijke cadeaus. Door een beeldje cadeau te doen, kun je iemand feliciteren met zijn of haar bijzondere prestatie en laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan het cadeau. Een bloeiend succes kan ook worden bekroond met een van onze mooie bronzen beeldjes. De prestatie beeldjes zijn ook erg leuk om in te zetten als eindejaargeschenk voor uw medewerkers of zakenrelaties.

Beeldjes graveren

Alle prestatie beeldjes kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten graveren. De beeldjes worden dan voorzien van een tekstplaatje dat gegraveerd kan worden. U kunt de prestatie sculpturen laten graveren met uw logo, bedrijfsnaam of een persoonlijke boodschap. Door het graveren van de beeldjes, geeft u de beeldjes een persoonlijke draai. De bronzen beeldjes lenen zich bijzonder goed om de belangrijkste momenten in het leven te symboliseren door hun stijlvolle en ingetogen karakter. De prestatie beeldjes zijn uitstekende geschenken als persoonlijke cadeaus voor dierbaren, maar ze kunnen ook ingezet worden als relatiegeschenken voor al uw klanten en relaties.

Prestatie sculpturen bestellen

Bij HSG Promotions kunt u eenvoudig en snel de prestatie sculpturen bestellen. Wij maken met onze website deel uit van de Nederlandse online kunstgeschenken industrie branche. We vinden het belangrijk dat u het product kunt vinden waar u naar op zoek bent. Daarom hebben we speciaal voor u onze site zo ontworpen, dat deze zo overzichtelijk mogelijk is. Ook hebben we een onderscheid gemaakt in verschillende categorieën. Zo zult u altijd uw perfecte prestatie beeldje kunnen vinden.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01