Sorteer op:
Prijs op aanvraag

MA00426SB

Bekijk en berekenMuziek

Muziek beeldjes

Muziek beeldjes zijn tijdloos en verenigen culturen en stemmingen. Als u ervan houdt om naar muziek te luisteren of als u zelf een instrument bespeelt, zijn de muziek beeldjes zeker iets voor u. Uit elk bronzen muziek beeldje spreekt de passie voor muziek. Alle muziek beeldjes zijn verbronsd of gemaakt van brons, waardoor ze stuk voor stuk een luxe uitstraling hebben. De muziek sculpturen zijn unieke en bijzondere geschenken om aan iemand cadeau te geven. De bronzen muziek beeldjes geven verschillende muzikanten weer. Zo is er een beeldje van een man die saxofoon speelt. De kunstgeschenken zijn met veel zorg en bekwaamheid ontworpen. De vormen van de beeldjes zijn op een elegante en sierlijke manier weergegeven. De ontvangers van deze leuke muziek beeldjes zullen zeker aangenaam verrast zijn.

Muziek sculpturen graveren

De muziek sculpturen kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten graveren. U kunt de beeldjes laten graveren met een persoonlijk bericht of met uw logo. Door de muziek beeldjes te laten graveren, creëert u een uniek geschenk voor bandleden, muziek corpsen of muziekliefhebbers. De ontvangers van dit leuke geschenk zullen zeker erg blij zijn met dit bijzondere cadeau. Bronzen beeldjes beschikken over een exclusieve en kostbare uitstraling waarbij de kunstzinnigheid tot in detail weergegeven kan worden. Door de sculpturen te graveren, geeft u de beeldjes een nog exclusievere uitstraling.

Muziek beeldjes bestellen

Bij HSG Promotions kunt u makkelijk en snel de muziek beeldjes bestellen. Bij ons op de website start uw zoektocht naar het perfecte muziek beeldje voor u. Wij beschikken over een ruim assortiment aan muziek beeldjes, waardoor er altijd wel een geschikt beeldje voor u tussen zal zitten. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01