Verzilverde beker met greep

De zilveren beker op de afbeelding is natuurlijk van zeer hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs. Een echte winnaar wil de beker natuurlijk goed omhoog kunnen houden. Met deze zilveren beker met greep is dat zeker mogelijk! De bokaal bevat 2 grepen die er ook nog eens prachtig uit zien. Bovendien is de deksel voor deze unieke beker ook leverbaar via onze website en is de beker verkrijgbaar in 8 verschillende maten, en is er een mooie zwarte glanzende sokkel zichtbaar. Op deze kunstzinnige sokkel kan een persoonlijke boodschap aangebracht worden.

Wij vinden de samenwerking met onze klanten erg belangrijk, en daarom willen wij wat extra service bieden. Via onze website kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen, en wanneer u vragen heeft over onze kunstzinnige producten of diensten kunt u altijd contact opnemen met onze kunstgeschenken klantenservice.

 Op onze website kunt u ons gehele assortiment vinden, u zal snel het product vinden dat u zoekt omdat wij een breed assortiment hebben. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en hebben een lage, reële prijs.

Afmeting (hoogte): 190cm, 210cm, 230cm, 265cm, 300cm, 350cm

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Verzilverde beker met greep? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01