Voetbal trofee

Bent u op zoek naar een beker voor het winnende team van een voetbalwedstrijd? Dan is deze bokaal wellicht iets voor u. De glimmende voetbal bovenop trekt meteen de aandacht van de kijker. Bovendien zorgt de bruine sokkel ervoor dat de beker een stijlvol uiterlijk krijgt. Bovendien is de beker leverbaar in 3 verschillende maten, hierbij kunt u dus kiezen wat het beste bij u past. Verder kan er nog een naam of titel bijvoorbeeld worden aangebracht op de sokkel om de kunstzinnige beker verder te personaliseren.

Bent u niet op zoek naar een creatieve beker voor een voetbalteam, maar voor een andere sport? Kijk dan even verder bij onze andere awards. Op onze website kunt u bovendien gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Heeft u nog vragen over onze kunst producten of diensten? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Afmeting: 390mm, 460mm, 510mmSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Voetbal trofee? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01