Verpakking geleverd bij award

Onze awards van glas worden geleverd in een gratis verpakking, deze verpakking is zichtbaar op de afbeelding. Deze geeft een bijzonder exclusieve uitstraling, vooral wanneer de trofee is voorzien van een gravure. Bovendien biedt de verpakking bescherming voor de premiums. De kleur zwart past bij alle kunstzinnige relatiegeschenken of gelegenheidsgeschenken. De luxe cadeauverpakking is mooi afgewerkt en maakt de kunstobjecten, glaskunst, jubileumgeschenken en andere geschenken nog mooier. Deze verpakking hoort bij de staande balk die leverbaar is in de kleuren blauw, zwart, groen, oranje, zilver en wit.

Bent u op zoek naar een glazen award of bijzonder cadeau? Dan zijn deze exclusieve en goedkope geschenken iets voor u. Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact op met onze klantenservice over onze custom made producten!

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Verpakking geleverd bij award? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01