Trofee met blauw en zilver

In de sportwereld zijn bekers heel erg belangrijk bij toernooien of wedstrijden. Meestal is er voor de nummer 1 een gouden beker, voor de 2e plaats een zilveren en voor de 3e plaats een bronzen. Deze zilveren beker bevat ook enkele blauwe vlakken waardoor er een speels effect ontstaat. De beker is leverbaar in 3 verschillende maten en staat op een mooie glanzende sokkel. Alle prijzen die op onze website te vinden zijn, zijn inclusief BTW. Om de samenwerking met u zo goed mogelijk te laten verlopen vragen wij reële prijzen, zorgen we voor snelle levering en vinden we hoge kwaliteit zeer belangrijk.

Wanneer u nog vragen of opmerkingen heeft over onze producten of diensten kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van het kunstgeschenk dat bij u past! Bovendien kunt u buiten de awards nog veel meer kunstgeschenken op onze website vinden, die wellicht ook bij u passen.

Afmeting (hoogte): 155cm, 175cm, 195cmSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Trofee met blauw en zilver? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01