Sport trofee met goud en zilver

Deze beker in de kleuren goud en zilver staat op een prachtige bruinkleurige sokkel. De beker valt op omdat dit ontwerp exclusief is en een kunstzinnig aspect bevat. Dit kunstzinnige aspect is de gouden versiering die rondom te zien is. Bent u op zoek naar een andere soort beker of kunstgeschenk? Neem dan een kijkje in onze brede assortiment via onze website! Deze beker met exclusief ontwerp is standaard leverbaar in 2 verschillende maten, u kunt dus zelf kijken welke trofee het beste bij de wedstrijd of andere gelegenheid past. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een beker voor een voetbalwedstrijd of golftoernooi? Kijk dan even verder op de website.

Heeft u nog vragen over de kunst cadeau\'s op onze website? Neem dan contact op met onze specialisten. Tip: Via onze website kunt u gratis en vrijblijvend een prijsopgave aanvragen.

Afmeting: 39,0 cm, 44,0 cm

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Sport trofee met goud en zilver? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01