Speciale boekenlegger

Bent u op zoek naar een exclusieve boekenlegger met een prachtig ontwerp? Dan is deze boekenlegger met de naam ‘’Dance’’ wellicht iets voor u! Het ontwerp is bijzonder omdat het materiaal verzilvert is. Verder straalt deze boekenlegger kwaliteit uit, en dat voor een scherpe prijs. Bent u op zoek naar een ander soort kunstgeschenk? Kijk dan even verder op onze website, wij hebben een breed assortiment kunstzinnige producten. U kunt onder andere een borstbeeld laten maken, bronzen beeldjes bestellen, verschillende soorten sleutelhangers bestellen en nog vele andere dingen! Deze boekenlegger is 14cm groot, maar er zijn ook grotere of kleinere producten te vinden op onze website.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Speciale boekenlegger? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01