Sleutelhanger Zorgmantel

De zorgmantel sleutelhanger is hanger met een verzilverde munt. Dit is een sleutelhanger met een functie, namelijk de munt vastklemmen waardoor de gebruiker de munt niet verliest. Bovendien ziet de munthouder en ook nog prachtig uit omdat het van een hoge kwaliteit metaal is gemaakt. U kunt de sleutelhangers eenvoudig online bestellen voor een scherpe prijs. Bij de sleutelhanger krijgt u de zorgmantel munt. Deze munt staat symbool voor veiligheid en verzorging. Bent u op zoek naar een andere munt? Op onze website staan nog meer sleutelhangers met verzilverde munten, zie bijvoorbeeld deze. Bovendien kunt u ook een eigen winkelwagenmunt ontwerpen en bestellen via onze website!

Afmeting: 6,5 cm

Inhoud: Verzilverde munt met hangerSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Sleutelhanger Zorgmantel? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01