Sleutelhanger Zorg met warmte

Er is toch niks mooier dan het geven van een geschenk met een mooie boodschap? Op de sleutelhanger ‘’Zorg met warmte’’ staan bepaalde woorden zoals; resultaatgericht, servicegericht, betrokken en professioneel. Bovendien staat de jas/mantel symbool voor bescherming of warmte. Hierdoor is deze sleutelhanger zeer goed geschikt als geschenk voor bijvoorbeeld (zakelijke) relaties, personeel of klanten. In onze online shop kunt u nog meer mooie sleutelhangers in alle vormen of maten, of leuke cadeaus vinden. En dat allemaal van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs!

De hanger is uitgevoerd in prachtig resin en is ongeveer 5 cm hoog. Bovendien kan het prachtige kunstwerk aan een sleutelbos bevestigt worden door midden van een stevige haak. Dit geschenk is ontworpen door kunstenaar Corry Ammerlaan. Dit is een kunstenaar die veel ervaring heeft wat betreft het ontwerpen van dit soort Give-Aways of andere kunstzinnige geschenken. Heeft u nog vragen over onze sleutelhangers of andere producten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice bestaat uit experts die u graag helpen en adviseren.

 

Afmeting: 5 cm

 

Inhoud: Sleutelhanger \'\'Zorg met warmte\'\', Motivatiekaart met CV kunstenaar

 

Kunstenaar: Corry Ammerlaan

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Sleutelhanger Zorg met warmte? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01