Sleutelhanger Tezamen

Bij de sleutelhanger ‘’Tezamen’’ is het samenwerken het voornaamste symbool. Samen sta je sterk en kan je meer plezier maken. De hanger met verzilverde munt is niet alleen mooi, maar heeft ook een functie. De hanger klemt namelijk de munt vast, hierdoor zal de persoon die de sleutelhanger heeft, nooit meer een winkelwagenmunt verliezen. Bent u op zoek naar een hanger met munt, maar past deze munt niet helemaal bij u of uw bedrijf? Dan kunt u op onze website nog meer hangers met andere munten vinden. Bovendien kunt u ook eenvoudig online een eigen ontwerp sturen, welke dan op de munt komt te staan. Voorbeelden van een eigen ontwerp zijn bijvoorbeeld logo’s, of eenvoudige afbeeldingen. Hierdoor zal er een exclusief, gepersonaliseerd en functioneel product ontstaan!

Afmeting: 6,5 cm

Inhoud: Verzilverde munt met hangerSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Sleutelhanger Tezamen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01