Sleutelhanger Geluk

Wilt u iemand geluk wensen? Het klavertje vier staat symbool voor geluk. Deze verzilverde sleutelhanger bestaat uit 2 verzilverde handen, met daarop een goudkleurig klavertje. Geluk met open handen is toch het mooiste dat er is? De sleutelhanger is compact en dus zeker niet onhandig wanneer deze aan een sleutel bevestigt wordt. Je zou de sleutelhanger kunnen zien als een soort gelukspoppetje dat je ergens mee naartoe neemt om wat extra succes te krijgen. Bovendien zou je kunnen zeggen, dat het geluk letterlijk in eigen handen ligt. Wilt u graag wat meer informatie over het bestellen van de scherp geprijsde sleutelhanger van zeer hoge kwaliteit? Of bent u op zoek naar een andere exclusieve sleutelhanger? Neem dan even contact op met onze klantenservice of neem een kijkje op onze website. Via onze website kunt u bovendien gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor dit product of andere producten.

Afmeting: 11 cm

Inhoud: verzilverde sleutelhangerSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Sleutelhanger Geluk? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01