Sleutelhanger Een goed contact is goud waard

Dit gouden ei van verguld goud is direct eenvoudig te bestellen voor een scherpe prijs. De sleutelhanger heeft kleine ringetjes, en één grote ring als bevestiging. Deze hanger staat symbool voor een goed contact. Een goed contact is namelijk goud waard omdat het de juiste deuren kan openen.  Bent u op zoek naar een online shop waar u een geschenk kunt kopen voor uw relaties, contacten of personeel bijvoorbeeld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren namelijk alleen maar producten van zeer hoge kwaliteit, en dat voor een scherpe prijs!

Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor een persoonlijke boodschap of tekstplaatje. Bovendien krijgt u bij deze vergulde sleutelhanger ontworpen door Corry Ammerlaan een motivatiekaart en CV van de kunstenaar. Heeft u nog vragen of opmerkingen over onze producten of diensten? Neem dan even contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag bij de zoektocht naar een exclusieve sleutelhanger of ander product.

Afmeting: Ei 3,5 cm, totaal 8 cm

Inhoud: Sleutelhanger Ei \'\'Een goed contact is goud waard\'\', motivatiekaart met CV kunstenaar

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Sleutelhanger Een goed contact is goud waard? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01