Sierlijke beker, goud

Bent u op zoek naar een stijlvolle gouden beker? Dan is deze beker met grepen voor een scherpe prijs wellicht iets voor u. De bokaal staat op een prachtig glanzende zwarte sokkel. De combinatie van de kleuren zwart en goud geeft deze beker een exclusief uiterlijk. Op de sokkel kan een tekstplaatje aangebracht worden. Hierop kan dan bijvoorbeeld de naam of titel van de winnaar van de wedstrijd of van het toernooi staan. Bent u op zoek naar een andere soort goudkleurige sportbeker? Kijk dan even verder op onze website, wij hebben namelijk een breed assortiment awards en andere kunstgeschenken.

Via onze website kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Bovendien kunt u voor vragen of opmerkingen terecht bij onze klantenservice, onze specialisten helpen u graag verder!

Afmeting (hoogte): 285cm, 330cm, 370cm, 410cm, 445cm



Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Sierlijke beker, goud? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

Personalisatie



HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01