Sculptuur I give you warmth!

Dit sculptuur ‘’ I give you warmth’’, van Corry Ammerlaan ziet er niet alleen prachtig uit. Het geeft ook een geweldige boodschap, namelijk dat mensen veel steun aan elkaar kunnen bieden en elkaar kunnen helpen indien nodig. Er is toch niks mooier dan het geven van een geschenk met een boodschap aan bijvoorbeeld (zakelijke) relaties of personeel.
De bovenkant van de sculptuur is verbronst, wat een warme kleur en structuur geeft aan het gehele kunstwerk. De onderkant van het beeldje is gemaakt van keramiek met daarop enkele wijsheden, zoals: ‘’ Geluk vermenigvuldigt zichzelf als je het met anderen deelt. Om het kunstzinnige geschenk helemaal compleet te maken kunt u tijdens het bestelproces kiezen voor een tekstplaatje of persoonlijke boodschap. Bovendien wordt dit werk geleverd met Motivatiekaart en CV van de kunstenaar. Heeft u nog vragen over de kunst die te vinden is in onze online shop of opmerkingen over onze producten of diensten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. De mensen in de klantenservice helpen u heel graag verder.

Afmeting: 17x17 cm

Inhoud: Sculptuur \'\'I give you warmth\'\', Motivatiekaart met CV kunstenaar

Uitvoering: Verbronst en Keramiek

Kunstenaar: Corry AmmerlaanSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Sculptuur I give you warmth!? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01