Sculptuur Samenwerking in beweging

Door creatief na te denken kan je met twee of meerdere personen heel ver komen. Dit kan je zien aan dit kunstwerk, de personen die van brons gemaakt zijn lijken een circustruc te doen. Deze ‘’circustruc’’ kan symbool staan voor het bereiken van iets moeilijks, bijvoorbeeld binnen een bedrijf of bij een vriendschap.Door de kracht van de individu samen te gebruiken ontstaat er een krachtig resultaat. Dit is de beschrijving van een goede samenwerking. Bij een goede samenwerking is het resultaat belangrijk, maar de weg er naartoe, de beweging is ook van groot belang. Je zou dit bronzen sculptuur kunnen zien als de weg naar het krachtige resultaat. U kunt dit werk aan iemand cadeau doen om de kracht van het samenwerken en de weg naar het resultaat te laten zien door middel van dit mooie kunstwerk!

Afmeting: 38 cm

Inhoud: Sculptuur Samenwerking in beweging en motivatiekaart met CV kunstenaar

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Sculptuur Samenwerking in beweging? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01