Sculptuur Relaxing woman

Helemaal jezelf zijn: je overgeven aan het gevoel van het moment.
De vrouw is gemaakt van brons en is uitgevoerd in de kleur bruin. Tijdens het bestelproces kunt u ervoor kiezen om een persoonlijke boodschap op een tekstkaartje aan te brengen. Aan wie wilt u een mooie boodschap duidelijk maken door middel van dit mooie kunstwerk? U zou het bijvoorbeeld aan een (zaken) relatie of vriend kunnen geven.
De vrouw is gemaakt van brons en staat op een sokkel. Doordat ze op deze sokkel staat, komt ze wat hoger te staan waardoor ze beter te zien is. Het beeld staat symbool voor ontspanning en de overgave aan een bepaald moment. Op het plaatje staat het beeld in de natuur, maar het beeld zou ook mooi uitkomen in een andere omgeving. De vrouw is naakt, maar omdat het gehele beeld de kleur heeft van brons is dit op een subtiele en niet storende manier gedaan.

Afmeting: 58 cm

Inhoud: Motivatiekaart met CV kunstenaar

Kunstenaar: Hans KuyperSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Sculptuur Relaxing woman? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01