Sculptuur Op scheiding van wegen

Op scheiding van wegen is een prachtig kunstwerk met een mooie achtergrondgedachte. Wanneer twee mensen elkaar ontmoeten worden de interesses meestal nagegaan en worden er vaak overeenkomsten gevonden. Wanneer mensen dezelfde weg afleggen, gaat dit over hoe de levens van elkaar overeenkomen. Als er een scheiding van wegen is, kan dit bijvoorbeeld betekenen dat één van de personen gaat verhuizen of bij een ander bedrijf gaat werken. Dit sculptuur van Kunstenaar Corry Ammerlaan kan bijvoorbeeld als cadeau gegeven worden aan degene die iets anders gaat ondernemen met daarbij als achterliggende gedachte; succes met wat je gaat doen in de toekomst!

Afmeting: 20x 11 cm

Inhoud: Sculptuur Op scheiding van wegen en Motivatiekaart met CV kunstenaar

Kunstenaar: Corry Ammerlaan

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Sculptuur Op scheiding van wegen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01