Medaille; goud, zilver, brons

Op zoek naar een luxe medaille? Deze penning is extra goedkoop en leverbaar in het goud, zilver en brons. Voor elke wedstrijd is er dus een geschikte medaille. De mooi versierde rand en het mooie oppervlak aan de binnenkant om een bedrukking of gravure aan te brengen geven een exclusieve uitstraling aan deze sportprijs. De medaile is kwalitatief heel goed en de prijzen van de geschenken zijn inclusief BTW. De medaillen zijn online te bestellen in onze geschenken winkel. U kunt de winnaar van de wedstrijd verrassen met deze prijs! De prijzen zijn kwalitatief heel goed. Bovendien kan deze medaille uitgereikt worden bij verschillende wedstrijden. Voorbeelden zijn: Schaatswedstrijden, voetbalwedstrijden, hardloopwedstrijden of tenniswedstrijden. Onze kunstzinnige webshop is gevestigd in omgeving Eindhoven. Wij vinden kwaliteit heel erg belangrijk en leveren onze medailles en andere geschenken voor een concurrerende prijs. Deze penningen kunnen gepersonaliseerd worden, hierbij wordt bijvoorbeeld uw logo, slogan, bedrijfsnaam of andere tekst op de medaille aangebracht door middel van een bedrukking of gravure.
De mogelijkheden met deze kunstgeschenken zijn groot. Wanneer u nog vragen over onze medailles of andere geschenken heeft kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Bovendien kunt u via onze website gratis en vrijblijvend een prijsopgave aanvragen!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Medaille; goud, zilver, brons? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01