Kunstzinnige schaal

Dit prachtige sculptuur gemaakt van gedecoreerd porselein, gemaakt door Corry Ammerlaan, is van zeer hoge kwaliteit. De schaal is gemaakt van porselein wat dit kunstwerk een exclusief effect geeft, en de mensen die in de bloemblaadjes te zien zijn versterken dit effect. Deze witte schaal met bloemen trekt de aandacht door de eenvoudige vorm met de mooie decoratie. Het gedecoreerde porselein wordt geleverd met motivatiekaart en CV van de kunstenaar. Bent u op zoek naar een geschenk voor bijvoorbeeld personeel of een bijzondere persoon? Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor de toevoeging van een tekstplaatje of persoonlijke boodschap. Hierdoor ontstaat er een gepersonaliseerd cadeau, en dat voor een zeer scherpe prijs.

Afmeting: 31 cm

Inhoud: Schaal \'\'Aandacht en betrokkenheid\'\', Motivatiekaart met CV kunstenaar

Uitvoering: Porselein, gedecoreerd

Kunstenaar: Corry AmmerlaanSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Kunstzinnige schaal? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01