Kleurrijke kandelaar

Deze mooie kleurrijke kandelaar kan symbool staan voor de maatschappij waarin wij leven. De maatschappij is kleurrijk, en met elkaar kunnen wij veel bereiken. In het midden van deze mooie kaarsenhouder kan een waxinelichtje gezet worden waardoor er ook mooi licht valt op het kunststuk. Dit product hoeft niet alleen een kaarsenhouder te zijn, het staat ook mooi op tafel zonder brandende kaars erin. Dit kunstwerk zou een goed geschenk zijn omdat het iets vrolijks uitstraalt en omdat de kandelaar een mooi klein symbool is voor bijvoorbeeld een vriendschap.
Heeft u interesse in dit product? Als u wilt kunt u een kandelaar op zicht ontvangen. U kunt ook een tekstplaatje met een persoonlijke tekst bij de kandelaar laten aanbrengen.

Afmeting: 10 cm bij 12 cm

Levering: Kandelaar \'\'Alles draait om\'\', Waxinelichtje en een Motivatiekaart met CV kunstenaar

Uitvoering: Hoogwaardig keramiek

Kunstenaar: Corry Ammerlaan

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Kleurrijke kandelaar? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01