Klassieke award met basis van kristal

Deze glimmende award straalt kwaliteit uit, en dat voor een scherpe prijs. Bent u op zoek naar een kunstprijs, sportprijs of andere prijs voor een winnaar? Dan is deze vergulde trofee een perfect geschenk voor u. Dit gouden trofee beeldje is leverbaar in verschillende maten en staat op een sokkel van kristalglas. Een overwinning moet toch beloond worden met het uitreiken van een exclusief cadeau? Exclusief is deze golden trofee zeker. De kampioen zal zeker blij zijn met deze glimmende award. Op de sokkel kan een gepersonaliseerd tekstplaatje aangebracht worden. Op het tekstplaatje kan bijvoorbeeld de naam van de winnaar van de wedstrijd komen te staan. Vaak wordt het land en het jaartal ook aangebracht op de gepersonaliseerde prijs. Deze bokaal met premium uitstraling wordt in Nederland vaak gebruikt bij bijvoorbeeld golfwedstrijden of andere klassieke toernooien. De award heeft een luxe uitstraling maar wordt geleverd voor een zeer scherpe prijs. Dit bijzondere cadeau kan geleverd worden in 3 verschillende maten, 18cm, 21,5cm en 27,5 cm. Voor ieder wat wils om de overwinning te bekronen!

Heeft u nog vragen over deze klassieke gouden award of over andere kunstgeschenken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze kunstzinnige geschenken website!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Klassieke award met basis van kristal? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01