Sculptuur Inspiration

Ieder mens heeft iets anders te bieden, en wanneer er een dynamische groep is waar veel gecommuniceerd wordt kunnen de mensen van elkaar leren. Deze dynamische groep zou een bedrijf kunnen zijn waarin iedere werknemer gespecialiseerd is in iets anders en waarbij de werknemers van elkaar leren en samen een sterk geheel vormen. Ook zou dit bronzen werk een band tussen bijvoorbeeld vrienden symboliseren. Het beeld is gemaakt van brons en vorm samen met de sokkel een sterk geheel. U kunt dit geschenk geven aan bijvoorbeeld uw vriend, (zakelijke) relatie of een andere persoon die dicht bij u staat. In dit beeld schuilt een mooie boodschap, en het bronzen beeldje ziet er ook nog prachtig uit!

Afmeting: 37 cm

Inhoud: Sculptuur Inspiration exchange, motivatiekaart met CV kunstenaar

Kunstenaar: Corry Ammerlaan

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Sculptuur Inspiration? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01