Gouden beker met greep

Een echte winnaar wil de beker natuurlijk goed omhoog kunnen houden. Met deze gouden beker is dat zeker mogelijk! De bokaal bevat 2 grepen die er ook nog eens prachtig uit zien. Bovendien is de deksel voor deze beker ook leverbaar via onze website en is de beker verkrijgbaar in 8 verschillende maten, en is er een mooie zwarte glanzende sokkel zichtbaar. Op deze sokkel kan een persoonlijke boodschap aangebracht worden. Op onze website kunt u ons gehele assortiment vinden, u zal snel het product vinden dat u zoekt omdat wij een breed assortiment hebben.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en hebben een lage, reële prijs. Wij vinden de samenwerking met onze klanten erg belangrijk, en daarom willen wij wat extra service bieden.

Via onze website kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen, en wanneer u vragen heeft over onze producten of diensten kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Afmeting (diameter beker): 20cm, 25cm, 30cm, 40cm, 45cm, 50cm, 60cm, 65cmSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Gouden beker met greep? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01