Gouden award met ster

Deze goudkleurige glimmende award met ster wordt vaak uitgereikt aan de winnaar of kampioen van een grote overwinning. Deze persoon is dan echt de ster, net als de persoon die op deze gouden award wordt afgebeeld. Het geheel van het gouden beeldje en de sokkel van kristalglas straalt kwaliteit uit. Exclusieve beeldjes of awards met sterren zijn uitermate geschikt als kunstprijs, sportprijs of andere prijs bij een wedstrijd omdat ze de aandacht trekken en er echt uit springen. Bovendien is deze klassieke award populair in Nederland deze eeuw. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kunstgeschenken of relatiegeschenken van zeer hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs. De star award is leverbaar in 9 verschillende maten. Op onze website kunt u nog vele andere unieke cadeaus vinden.

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Bovendien kunt u via onze website gratis en vrijblijvend een offerte (ook wel prijsopgave genoemd) aanvragen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Gouden award met ster? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01