Glazen kubussen geschikt voor 3D-lasergravure

Een tastbare herinnering die gepersonaliseerd kan worden door middel van een 3D-lasergravure is exclusief. Deze glazen kubussen kunnen horizontaal en verticaal bewerkt worden door de graveermachine. Wij zijn specialist in het leveren van kunstgeschenken en relatiegeschenken en helpen u graag bij het vinden van een geschikte award of ander kunstgeschenk. De kubussen die u op de afbeelding ziet zijn 8x5x5 cm, deze maat is het meest populair. Natuurlijk kunnen wij ook andere maten, kleuren en vormen voor u leveren. De prijzen zijn inclusief gravure en cadeauverpakking. Voor vragen over onze producten of diensten kunt u terecht bij de klantenservice. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de producten en de levering.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Glazen kubussen geschikt voor 3D-lasergravure? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01