Glazen ijs-award

Bent u op zoek naar een exclusieve glazen award? Dan is deze staande balk van glas iets voor u! Deze heeft veel ruimte voor de gravure waardoor er een gepersonaliseerd relatiegeschenk of kunstgeschenk ontstaat. Bovendien zijn deze awards leverbaar in verschillende kleuren zoals; Oranje, zwart, groen of roze. Onze collectie kunst geschenken bevat hoogwaardige kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Bovendien kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.  Wij hebben een breed assortiment waardoor u veel keuze heeft. Hierin zitten geschenken van glas, maar ook geschenken in andere materialen zoals acryl of brons. Deze goedkope glazenaward die u kunt laten personaliseren door middel van een gravure wordt geleverd in een gratis geschenkverpakking. Deze onderscheiding trofee bevat mat glas en glanzend glas en is leverbaar in verschillende kleuren. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van exclusieve geschenken.

Heeft u nog vragen? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Onze awards worden gebruikt bij golfwedstrijden, mensen die met pensioen gaan, sportwedstrijden, of bij zakelijke gelegenheden. Er zijn veel mogelijkheden omdat wij gespecialiseerd zijn in kunstgeschenken graveren of bedrukken, hierdoor ontstaan er persoonlijke kunst geschenken! Kijk verder op onze website voor meer relatiegeschenken of awards van glass.

Afmeting: 6x6x24 cm

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Glazen ijs-award? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01