Glazen geschenken bestellen

Bent u op zoek naar glaskunst of andere soorten awards die u kunt laten personaliseren? Deze geschenken van glas op onze site worden geleverd door een gespecialiseerd leverancier. Wij werken namelijk als bedrijf al jaren in de branche van relatiegeschenken en kunstgeschenken.

Het glaswerk dat u op de afbeelding ziet is echt een blikvanger door de exclusieve blauwe kleur aan de onderkant en door de 3D-lasergravure. Elk materiaal heeft andere eigenschappen en dus ook andere mogelijkheden om te bewerken. Wij kunnen uw ontwerp, dus bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam of andere afbeelding door middel van een lasergravure in 3D aanbrengen in het kristal of glas. Al met al kiest u dus hoe de glazen award eruit komt te zien. U kunt namelijk de vorm, kleur en gravure zelf samenstellen. Op onze website kunt u nog andere glazen-awards vinden die ook leverbaar zijn in andere maten, kleuren of vormen. Al onze glazen geschenken kunt u hier vinden. Ook een offerte aanvragen voor een nieuwe ontwerp is mogelijk met de knop hieronder.

Met een glazen geschenk kunt u bijvoorbeeld gebeurtenissen vereeuwigen of prestaties bekronen. Zoals u op de afbeelding kan zien is de trofee leverbaar in verschillende vormen. U kunt daardoor kiezen welke het beste bij u past. Heeft u hulp nodig bij het kiezen, of heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan even contact op met de klantenservice. Onze specialisten helpen u graag verder bij het vinden van het cadeau dat bij u past!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Glazen geschenken bestellen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01