Glazen awards laten maken

Op zoek naar een exclusief kunstgeschenk of cadeau? Deze luxe award van glas van hoogwaardige kwaliteit kan uitgereikt worden binnen Nederland, en buiten Nederland. Deze mooie trofee van glas wordt bijvoorbeeld gegeven bij het tekenen van een belangrijk contract. Het ontwerp van de glaskunst is uniek, en deze glazen award op glazen sokkel is van uitmuntende kwaliteit voor een concurrerende prijs. Heeft u vragen over de hoogwaardige kwaliteit van dit glazen beeldje? Neem dan contact op met onze kunst specialisten. Wilt u de glazen award personaliseren? Wij kunnen door middel van een zandstraling of lasergravering de glass-award voorzien van uw bedrijfsnaam, logo of ander ontwerp. Deze award is ontworpen om de uitreiker van dit stukje kunst veel mogelijkheden te geven. De kleuren van deze glazen award zijn neutraal, doorzichtig met groene accenten. Bovendien is er op dit bijzondere geschenk met strak design veel ruimte en gelegenheid om te personaliseren met een persoonlijke boodschap of logo bijvoorbeeld. Deze award is ongeveer 178mm breed en 205mm hoog. Op onze website kunt u ook andere mooie glazen awards vinden die gepersonaliseerd kunnen worden door middel van een 3D-lasergravure. Kortom, bent u op zoek naar een leuk geschenk voor uw relaties of klanten? Dan bent u bij kunstgeschenken aan het juiste adres!
Heeft u nog vragen over onze kunst geschenken of diensten? Neem dan nu contact op met onze klantenservice!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Glazen awards laten maken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01