Geschenk pen

Deze ‘helping you out pen’ is een origineel, praktisch en stijlvol geschenk. De stylo is van hoogwaardige kwaliteit en het mooie design van de cadeau-pen laten zien dat dit een stijlvolle en praktische schrijfpen is. Wij hebben een uitgebreid assortiment geschenken en pennen. Wij zijn de specialist in het leveren van luxe pennen. Wilt u iemand bedanken voor het helpen? Dan is dit verzilverde kunstgeschenk zeker iets voor u. Met deze pen kunt u uw dankbaarheid uiten in een creatief en exclusief geschenk. Bovendien kunt u deze kunstgeschenken persoonlijk maken door middel van een gravure, ook wel inscriptie genoemd. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw naam, logo of andere persoonlijke tekst op dit kunststuk laten aanbrengen.

Naast het kopen van pennen kunt u via onze website ook nog andere kunstgeschenken bestellen. Bekijk nu de mogelijkheden op onze website en kijk nu naar de hulp-pen.

Heeft u nog vragen over onze kunst producten of diensten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen u graag verder!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Geschenk pen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01