Sculptuur Geborgenheid

Bent u op zoek naar een mooi bronzen relatiegeschenk met als symbool geborgenheid? Geborgenheid is een gevoel van veiligheid. Bij elkaar voelt het fijn, samen geluk ervaren, samen emoties overwinnen en samen bijna één persoon zijn. Geen regenbui of ander negatief extern iets kan de band onder druk brengen. De paraplu in het werk kan symbool staan voor een harnas tegen deze negatieve effecten. Bovendien laat de fontein zien hoe sterk de mens kan zijn wanneer die bij een ander mens is, en hoe mensen elkaar kracht kunnen geven. U kunt dit kunstwerk aan iemand cadeau doen om bijvoorbeeld de kracht tussen jullie te symboliseren. Dit kunstwerk is te bestellen via onze website. Is het een geschenk? Dan kunnen wij het leveren in een cadeaudoos. Bovendien krijgt u een document met de achtergrondgedachte van dit werk en de motivatiekaart en CV van de kunstenaar.

 

Afmeting: 200x150cm

Inhoud: Geborgenheid fontein, motivatiekaart met CV kunstenaar

Kunstenaar: Corry AmmerlaanSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Sculptuur Geborgenheid? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01