Fotorealistische borstbeelden

Bent u op zoek naar een manier om een bepaalde gebeurtenis van de geschiedenis vast te leggen? Bijvoorbeeld de geboorte van uw kind, de oprichter van uw bedrijf of van uzelf. Een 3-D portret staat mooi in een huis, bedrijf en kan ook buiten geplaatst worden. Een borstbeeld maken vraagt veel geduld en vakmanschap. Ook een standbeeld is mogelijk, klein of levensgroot. U kiest het materiaal, bijvoorbeeld brons of gips. Natuurlijk mag u ook zelf kiezen van wat voor materiaal de sokkel gemaakt wordt. Door deze keuze en het exclusieve beeld krijgt u een geheel gepersonaliseerd beeld. Op onze website staan enkele voorbeelden van deze exclusieve gepersonaliseerde kunstwerken. Als u nog vragen heeft over onze producten of diensten kunt u deze altijd stellen aan de specialisten die deel uitmaken van onze klantenservice.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Fotorealistische borstbeelden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01