Sculptuur Dance

Een kunstwerk dat symbool kan staan voor een toekomst met een zeer positieve wending. Het lijkt alsof het figuur dat verbronst is, vrolijk aan het dansen is en door de diagonale lijnen wordt beweging van de persoon gesuggereerd. Doordat dit beeld verbronst, is er een mooi evenwicht tussen de doffe stukken en de glimmende stukken die het licht weerspiegelen. Hierdoor valt het kunstwerk op en trekt het de aandacht.
Natuurlijk kunt u uw eigen betekenis aan het kunstwerk geven. Wanneer mensen vrolijk zijn, gaan ze vaak dansen. Dit beeldje straalt de vrolijkheid uit. Het beeld staat op een sokkel van graniet waardoor het bronzen beeld op een mooie hoogte komt te staan.
Wat ziet u erin? Op welke manier past dit werk bij u? Misschien is het een goed idee om dit prachtige kunstwerk aan iemand cadeau te doen.

Afmeting: 24 cm

Inhoud: Dance, Granieten sokkel, cadeaudoos en motivatiekaart met CV kunstenaar

Kunstenaar: Wim Heesakkers

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Sculptuur Dance? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01