Creatieve relatiegeschenken

Creatieve relatiegeschenken
Bent u op zoek naar creatieve relatiegeschenken? Dan heeft u zojuist de goede website gevonden. Op kunstgeschenken.com vind u een schitterend aanbod van geschenken met een creatieve insteek. Voor elke doelgroep kunt u in ons assortiment een geschenk vinden dat toepasselijk is voor hen. Onze geschenken worden altijd dankbaar in ontvangst genomen.

Zoekt u een eindejaarsgeschenk, een verrassing, een cadeau, een bedankt of heeft u een ander geefmoment? Voor elke gelegenheid kunnen wij een prachtig geschenk verzorgen. Heeft u zelf nog geen ideeën of inspiratie? Geen probleem dat kunnen wij oplossen! Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het opstellen van een voordeel dat voldoet aan uw eisen en wensen. Het beste hiervan? Een voorstel van kunstgeschenken.com is gratis en vrijblijvend dus geen addertjes onder het gras.

Personaliseren
Het is nog leuker om een creatief geschenk te ontvangen wat ook nog eens een persoonlijke touch heeft. Zo kunt u alle kunstgeschenken op onze website personaliseren naar wens. Dit kan door middel van tampondruk of gravure. Op de beeldjes op onze website kunt u een metalen plaatje laten zetten met een inscriptie d.m.v. lasergraving.

Contact?
Hebben we uw interesse gewekt? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte/voorstel aan voor uw bedrijf. U kunt via onze website een offerte aanvragen en voor andere vragen of opmerkingen kunt u ons als volgt bereiken: NL +31 (0) 40/255.65.42, BE +32 (0) 11/55.34.83 of info@kunstgeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Creatieve relatiegeschenken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01