Sculptuur Bruisende energie

Wanneer je bruisend in het leven staat heb je veel energie en heb je zin om dingen te ondernemen. Het bronzen beeld laat een meisje zien dat bruisend is, ze huppelt bijna. Het lijkt alsof ze huppelt omdat er veel diagonale lijnen in het beeld zitten en omdat het echt een momentopname is, je kan wanneer je naar dit beeld kijkt voorspellen wat voor beweging ze hierna gaat maken. De bruisende energie spat van haar af. Die dynamiek zorgt ervoor dat de aandacht wordt getrokken bij dit bronzen sculptuur. Een ander belangrijk kenmerk van dit werk is de evenwicht. Evenwicht is heel erg belangrijk als je iets wilt bereiken, bijvoorbeeld binnen een bedrijf of bij een (zakelijke) relatie. Juist wanneer er sprake is van veel kracht en energie. Deze positieve dingen moeten op een goede manier tot uiting komen. De verschillende factoren moeten op elkaar afgestemd worden om tot een goed resultaat te komen.

Afmeting: 38 cm

Inhoud: Sculptuur Bruisende energie, granieten sokkel, houten kist met schuifdeksel en een motivatiekaart met CV kunstenaar

Kunstenaar: Corry Ammerlaan

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Sculptuur Bruisende energie? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01