Acryl award met swarovski

Bent u op zoek naar een trofee van acryl? Deze award is uitgevoerd in de kleur blauw, en het voorste gedeelte is doorzichtig. Bovendien zitten er steentjes van swarovski op, en kan de award bedrukt worden met een persoonlijk ontwerp. Door de platen van acryl ontstaat er een indrukwekkend 3D-effect, en door de swarovski steentjes krijgen de awards een exclusieve indruk op de gehele presentatie. Awards worden vaak gebruikt om een bepaald talent of de winnaar van een wedstrijd te belonen met een prijs. Onze beeldjes van acryl kunnen niet alleen bedrukt worden, maar kunnen ook bewerkt worden door middel van een lasergravure. Zelfs de details worden bij deze personalisatie techniek haarscherp afgebeeld. Er zal een exclusief gepersonaliseerde award ontstaan van zeer hoge kwaliteit. Dit alles voor een zeer scherpe prijs.

Heeft u nog vragen over onze producten of diensten? Neem dan even contact op met de kunst-specialisten van onze klantenservice. Zij helpen u graag verder bij het vinden van het juiste product. Bovendien kunt u via onze website gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Leverbaar in 3 maten: 175mm, 225mm, 275mm

Inhoud: Acryl award blauw met swarovski

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Acryl award met swarovski? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01