Award van acryl, groen

Geïnspireerd op een zeilboot die wordt vervormd door de wind. Deze award is uitgevoerd in acryl wat ervoor zorgt dat er een exclusief geschenk ontstaat wat van hoge kwaliteit is, en weinig kost. Bovendien weegt acryl weinig en gaat het niet snel stuk, dit is handig wanneer deze bijvoorbeeld wordt uitgereikt aan de winnaar van een wedstrijd. De trofee kan bedrukt worden met uw eigen ontwerp, hierdoor ontstaat er een compleet gepersonaliseerd product. U kiest het voorwerp én de bedrukking. De bedrukking zal worden geplaatst op de voorste (doorzichtige) plaat, de groene plaat erachter zorgt ervoor dat de bedrukking zeer helder en gedetailleerd zichtbaar zal zijn. Dit geschenk is leverbaar in 3 afmetingen, u kunt dus kiezen welke maat het beste bij u zou passen.

Bent u op zoek naar een award, maar is deze groene van acryl niet wat u zoekt? Kijk dan even verder op onze website. Hier kunt u nog meer kunstgeschenken vinden die wellicht wel bij u passen.

Heeft u nog vragen over onze producten of diensten? Neem dan even contact op met onze klantenservice met daarin kunstgeschenken specialisten, zij helpen u graag verder.

Leverbaar in 3 maten: 220mm, 255mm, 285mm

Inhoud: Award van acryl, groen

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Award van acryl, groen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01