Award van acryl, doorzichtig

De zorgvuldig gemaakte, exclusieve award in de vorm van een ruit is gemaakt van acryl en is doorzichtig. Door de manier van afwerken en door de swarovski elementen die zijn toegevoegd ontstaat er een exclusief product van zeer hoge kwaliteit. Het beeldje kan gepersonaliseerd worden door middel van een bedrukking. Bovendien is de lasergravure ook mogelijk. Dit is een manier van bewerken waarbij alle details haarscherp worden weergegeven. Awards worden vaak gebruikt als geschenk aan bijvoorbeeld relaties of worden gebruikt als prijs bij een bepaalde wedstrijd. Bent u op zoek naar een kunstgeschenk, maar passen de awards niet bij u? Kijk dan even verder op onze website, we hebben namelijk een heel breed assortiment geschenken. Dit alles voor een zeer scherpe prijs, en natuurlijk van hoge kwaliteit.

Heeft u nog vragen over onze producten of diensten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Via onze website kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor de kunst geschenken.

Leverbaar in 3 maten: 190mm, 210mm, 235mm

Inhoud: Award van acryl ruit, doorzichtig

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Award van acryl, doorzichtig? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01