Sculptuur Alles draait om een goede band

Wanneer mensen een goede band hebben kunnen ze over veel dingen met elkaar praten en elkaar vertrouwen. Bij sommige mensen met een goede band, bijvoorbeeld een getrouwd stel, lijkt het alsof ze aan elkaar vast zitten en op elkaar terug kunnen vallen wanneer ze het moeilijk hebben. De personen van brons in dit beeld lijken samen 1 persoon. De arm van de een loopt door in het been van de ander. Dit bronzen sculptuur staat dus symbool voor het hebben van een goede band. Het thema verbondenheid wordt vaak besproken tussen mensen omdat het van groot belang is. Dit bronzen beeld staat hier symbool voor.
Wanneer u een exclusief geschenk wilt, kunnen wij het beeld leveren in een cadeaudoos. Hierbij zit onder andere ook een document met de achtergrondgedachte van dit bronzen kunstwerk.

Afmeting: 35 cm

Inhoud: Sculptuur Alles draait om een goede band, cadeaudoos, granieten sokkel en een motivatiekaart met CV kunstenaar

Kunstenaar: Corry Ammerlaan

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Sculptuur Alles draait om een goede band? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01