Triangel met swarovski van acryl

Deze award in de vorm van een triangel bevat de kleur blauw en is verder doorzichtig. Dit exclusieve beeldje is gemaakt van acryl waardoor er een stevig beeldje ontstaat dat weinig weegt. Bovendien zijn er swarovski steentjes aangebracht op dit kunstgeschenk waardoor er een exclusief effect ontstaat. De awards kunnen bedrukt worden met een persoonlijk ontwerp, of kunnen bewerkt worden door middel van een lasergravure. Bij een lasergravure komen alle details haarscherp naar voren. Op onze website kunt u nog meer kunstgeschenken vinden die allemaal gepersonaliseerd kunnen worden. Bent u wel op zoek naar een award van acryl, maar past deze driehoek niet helemaal bij u? Kijk dan even verder op onze website.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een juist kunstgeschenk? Neem dan even contact op met de specialisten van onze klantenservice. Zij kunnen u helpen bij de zoektocht naar een geschenk of award dat bij u past. Via onze website kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Afmeting: 17,5 mm

Inhoud: Acryl award driehoek, blauw en doorzichtig

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Triangel met swarovski van acryl? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01