Sorteer op:Sculpturen met kaars

Sculpturen met kaars

De sculpturen met kaars zijn bronzen beeldjes waar u een kaars in kunt zetten. Zo kunt u met een kandelaar met beeldje verenigde kracht weergeven of de kracht van samenwerken. De sculpturen met kaars zijn ook erg geschikt om uw personeel een hart onder de riem te steken. Dit geschenk zal absoluut een bijzondere plek krijgen. Met de bronzen beeldjes ter gelegenheid van een verjaardag, jubileum of pensionaris geeft u een zeer bijzonder geschenk. Ook voor een speciale band met een zakenrelatie of collega’s zijn de bronzen beeldjes met kaars een uniek geschenk. Dit cadeau zal ongetwijfeld een speciale indruk achter laten. Hierdoor zal de ontvanger altijd herinnerd worden aan waar het beeld met kaars voor staat. Kaarsen zorgen voor sfeer. In combinatie met een sculptuur, zal dit object een bijzonder pronkstuk zijn. Het is een erg bijzonder cadeau, want de beeldjes worden helemaal handgemaakt. De sculptuur met kaars is een prachtig geschenk voor als u aan iemand wilt laten zien hoeveel u van hem of haar houdt.

Beeldjes graveren

Alle beeldjes met kaars kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten graveren. De sculpturen met kaars worden dan voorzien van een tekstplaatje die gegraveerd kan worden. U kunt de beeldjes laten graveren met uw logo, bedrijfsnaam of een persoonlijke boodschap. Door het graveren van de beeldjes geeft u de beeldjes een persoonlijk tintje. Bronzen beeldjes zijn ideaal om de belangrijkste momenten in het leven te symboliseren door hun stijlvolle en ingetogen karakter.

Sculpturen met kaars bestellen

Bij HSG Promotions kunt u eenvoudig en snel de sculpturen met kaars bestellen. Onze website maakt deel uit van de Nederlandse online kunstgeschenken industrie branche. Wij vinden het belangrijk dat u het product kan vinden waar u naar op zoek bent. Daarom hebben we speciaal voor u onze site zo overzichtelijk mogelijk gemaakt. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01