Sorteer op:
Prijs op aanvraag

MA00489SB

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

MA00498SB

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

MA00496SB

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

MA00402SB

Bekijk en berekenLiefde

Liefdes beeldjes

Met liefdes beeldjes kunt u op een liefdevolle relatie de nadruk leggen. De liefdes sculpturen zijn perfect om te geven als geschenk of cadeau bij bijvoorbeeld een jubileum, huwelijk of geboorte. De beeldjes zijn perfect om een liefdesmoment te markeren, maar ook zeker geschikt om uw waardering voor uw personeel te tonen. Zo vindt u bij ons beeldjes die de waardering voor elkaar weergeven of die staan voor geborgenheid. Wilt u iemand een hart onder de riem steken en aangeven dat u klaar staat voor die persoon, dan kunt u ook een bronzen liefdes sculptuur geven. Als u een bronzen kunstobject cadeau doet aan uw personeel of zakelijke relaties, zal dit zeker gewaardeerd worden en lang in hun geheugen gegrift staan. De liefdes beeldjes zullen zeker een bijzondere plek krijgen in huis of in de tuin. Met dit persoonlijke en originele cadeau kunt u uw relaties echt verrassen. De liefdes beeldjes stralen een hoge dosis luxe uit.

Beeldjes graveren

Alle liefdes beeldjes kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten graveren. Dit kan door middel van het graveren van een tekstplaatje of het graveren van een logo. De liefdes sculpturen zijn gemaakt uit brons. De beeldjes zijn een leuk aandenken die niet alledaags zijn en waarvan de ontvanger nog een lange tijd zal herinneren van wie en wanneer ze deze hebben gekregen. Met de liefdes beeldjes kun u uw woon- en leefruimtes mooi verfraaien.

Liefdes sculpturen bestellen

De liefdes sculpturen kunt u makkelijk en snel bestellen bij HSG Promotions. Op onze website start de zoektocht naar het perfecte liefdes beeldje voor u. Wij beschikken over een ruim assortiment aan liefdes sculpturen, waardoor er altijd een geschikt beeldje voor u tussen zal zitten. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder! U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01