Sorteer op:
Prijs op aanvraag

MA00382GP

Bekijk en berekenGeschenkpakketten

Geschenkpakketten

Geschenkpakketten zijn erg uniek en bijzonder. Voor elke gelegenheid hebben wij wel een uniek geschenkpakket. Zo kunt u bijvoorbeeld een beeldje samen met een fles wijn in een houten kistje cadeau geven. Geschenkpakketten zijn er in vele soorten samenstellingen. Ieder geschenkpakket is met zorg geselecteerd. Geschenkpakketten zijn bijzondere geschenken om weg te geven voor jubilea. De luxe geschenkpakketten zijn ongetwijfeld een welkome verrassing voor uw medewerkers of relaties. Doordat de wijn in een houten kistje wordt verpakt, krijgt het gehele cadeau een erg luxe uitstraling. Een geschenkpakket is een zeer bijzonder relatiegeschenk waar nog veel over gepraat zal worden. Het geschenkpakket is het pakket voor de speciale dagen. Er zijn geschenkpakketten voor ieder budget.

Geschenkpakketten met gravure

De geschenkpakketten kunnen voorzien van een mooie gravure. Het bronzen beeldje uit het geschenkpakket kan gegraveerd worden met uw logo of een persoonlijke tekst. De bronzen beeldjes zijn gemaakt uit brons of uit tin legering die later is verbronsd. De geschenkpakketten zijn leuke aandenkens en zijn niet alledaagse geschenken. De ontvangers zullen nog een lange tijd herinneren van wie en wanneer ze dit speciale geschenk hebben gekregen.

Geschenkpakketten bestellen

De geschenkpakketten kunt u eenvoudig en snel bestellen bij HSG Promotions. Bij ons op de website start de zoektocht naar het perfecte geschenkpakket voor u. We vinden het erg belangrijk dat u het product kan vinden waar u naar op zoek bent. Daarom hebben we speciaal voor u onze site zo overzichtelijk mogelijk gemaakt en opgedeeld in verschillende categorieën, zodat u uw perfecte award kunt vinden. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder met het zoeken naar uw perfecte geschenkpakket. Onze geschenkpakketten zijn van een uitstekende kwaliteit. Bij ons bent u verzekerd van een vloeiend verloop van samenwerking.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01