Sorteer op:
Prijs op aanvraag

MA00327SB

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

MA00329SB

Bekijk en berekenFamilie

Familie sculpturen

Met familie sculpturen kunt u een hechte band benadrukken. U kunt de familie beeldjes geven als geschenk voor familie, relaties of als cadeau voor uzelf. Bronzen beeldjes zijn perfect om cadeau te doen voor jubilea, verjaardagen en liefdesmomenten. Het is erg origineel om een bronzen beeldje dat abstract is vorm gegeven te geven en nog leuker om te krijgen. De familie sculpturen zijn beeldjes over relaties voor relaties. Met een familie sculptuur zult u verbondenheid en warmte uitstralen. Alle beeldjes zijn stuk voor stuk uniek en bijzonder vormgegeven. Door het cadeau doen van een familie beeldje als relatiegeschenk, wordt een moment van geluk en vreugde tastbaar. Het kunstobject zal gegarandeerd een speciale plek krijgen. De familie sculpturen staan voor saamhorigheid en geven een bepaalde band weer. De familie beeldjes lenen zich ook perfect voor de zorgsector. U geeft dan op een unieke manier zorg en aandacht aan personen en u draagt een warm hart toe.

Beeldjes graveren

Alle familie beeldjes kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten graveren. Dit kan door middel van het graveren van een tekstplaatje of het graveren van een logo. De beeldjes van de familie sculpturen kunnen gemaakt zijn uit brons of uit een tin legering die later is verbronsd. De familie sculpturen zijn een leuk aandenken die niet alledaags zijn en waarvan de ontvanger nog een lange tijd zal herinneren van wie en wanneer ze deze hebben gekregen. Met de familie beeldjes kunt u woon- en leefruimtes mooi verfraaien.

Familie sculpturen bestellen

Bij HSG Promotions kunt u de familie sculpturen makkelijk en snel bestellen. Op onze website start de zoektocht naar het perfecte familie beeldje voor u. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij helpen u graag verder. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Onze familie sculpturen zijn van een uitstekende kwaliteit. Omringd met de uiterste zorg in het productieproces bent u verzekerd van een vloeiend verloop van samenwerking.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01