Sorteer op:
Prijs op aanvraag

MA00477SB

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

MA00424SB

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

MA00423SB

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

MA00428SB

Bekijk en berekenDieren

Dieren beeldjes

Met beeldjes van een dier geeft u een persoonlijk relatiegeschenk. De dieren beeldjes kunnen u doen denken aan een favoriet dier of aan een bijzonder moment. Het kan natuurlijk ook het geval zijn dat u de ontvanger spiegelt aan dit dier. Dieren hebben namelijk vaak een symbolische functie. U kunt bijvoorbeeld de wijsheid van iemand benadrukken met het geven van een beeldje van een uil. Met een beeldje van een haan laat u plechtigheid zien en een paradijsvogel staat voor trots en schoonheid. Daarnaast komen dieren tot uitdrukking in spreekwoorden en gezegden. Zo kunt u bijvoorbeeld een bepaald spreekwoord koppelen aan de persoon aan wie u het dieren beeldje geeft. Een dieren sculptuur zal het goed doen als decoratie. Het dieren beeldje zal namelijk gegarandeerd een bijzondere plaats krijgen. Zo kunt u uw huis of tuin op een bijzondere manier verfraaien.

Dieren sculpturen personaliseren

Alle dieren sculpturen kunnen gepersonaliseerd worden. Dit kan door middel van het graveren van een tekstplaatje of het graveren van een logo. De dieren beeldjes zijn gemaakt uit brons of uit tin legering die later is verbronsd. De dieren sculpturen zijn leuke aandenkens en zijn niet alledaagse geschenken. De ontvangers zullen nog een lange tijd herinneren van wie en wanneer ze dit speciale geschenk hebben gekregen.

Dieren beeldjes bestellen

De dieren beeldjes kunt u eenvoudig en snel bestellen bij HSG Promotions. Bij ons op de website start de zoektocht naar het perfecte beroepen beeldje voor u. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder met het zoeken naar uw perfecte dieren beeldje. Onze dieren sculpturen zijn van een uitstekende kwaliteit. U bent bij ons verzekerd van een vloeiend verloop van samenwerking.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01