Sorteer op:
Prijs op aanvraag

MA00425SB

Bekijk en berekenBeroepen

Beroepen sculpturen

Met beroepen sculpturen kunt u een beroep op een bijzondere manier onder de aandacht brengen. De identiteit van het beroep wordt verbeeld in het sculptuur. De beroepen sculpturen geven u de kans om uw waardering te tonen. De beeldjes hebben een luxe en karaktervolle uitstraling waarmee u uw waardering voor dat ene beroep zeker zal laten blijken. Deze kunstzinnige geschenken zijn zeer bijzondere relatiegeschenken en een lust voor het oog. Alle beeldjes zijn gemaakt met klasse. De ontvangers zullen de beeldjes gegarandeerd op een bijzondere plaats neerzetten. Deze sculpturen zullen als geschenk gegarandeerd een onuitwisbare indruk achter laten. Natuurlijk kunt u de bronzen beeldjes ook voor uzelf kopen. De beroepen sculpturen zijn ideaal om een collega of zakenpartner op een bijzondere manier in het zonnetje te zetten.

Beeldjes graveren

Alle beroepen beeldjes kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten graveren. Dit kan door middel van het graveren van een tekstplaatje of het graveren van een logo. De beeldjes van de beroepen sculpturen kunnen gemaakt zijn uit brons of uit een tin legering die later is verbronsd. De beroepen beeldjes zijn een leuk aandenken die niet alledaags zijn en waarvan ze nog een lange tijd zullen herinneren van wie en wanneer ze deze hebben gekregen. Met de beroepen beeldjes kunt u woon- en leefruimtes mooi verfraaien.

Beroepen sculpturen bestellen

Bij HSG Promotions kunt u de beroepen sculpturen makkelijk en snel bestellen. Op onze website start de zoektocht naar het perfecte beroepen beeldje voor u. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij helpen u graag verder. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Onze beroepen sculpturen zijn van een uitstekende kwaliteit. Omringd met de uiterste zorg in het productieproces bent u verzekerd van een vloeiend verloop van samenwerking.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01