info@kunstgeschenken.com
nl +31 (0) 40/255.65.42 be +32 (0) 11/55.34.83

Dansen op de golven van de t

Prijs: € 19.01

Heartbeat. Sculptuur Ve

Prijs: € 19.40

Up to date zijn. Verbronsd b

Prijs: € 19.50

Doorzettingsvermogen. S

Prijs: € 19.50

Joker. Sculptuur met ee

Prijs: € 19.50

First impression. Sculptuur

Prijs: € 29.40

De metselaar. Sculptuur verb

Prijs: € 29.70

Een steengoede positie. Hoog

Prijs: € 33.07

Dat verdient een bloemetje.

Prijs: € 34.55

Different. Sculptuur Verbron

Prijs: € 38.50

People. Sculptuur Verbronsd,

Prijs: € 38.81

Een voorsprong hebben. 

Prijs: € 39.50

Horizon, met een hoogte van

Prijs: € 39.50

Contact. Sculptuur Verb

Prijs: € 39.70

Voortdurend in beweging (11x

Prijs: € 39.70

Special Care. Verbronsd scul

Prijs: € 39.80

Bronzen beeldjes

Een mooi bronzen geschenk voor een speciale gelegenheid. Bij ons treft u een ruim aanbod van verschillende bronzen geschenken aan. Brons is een steeds meer gekozen materiaal voor exclusieve beelden. Voor iedere gelegenheid is er eigenlijk wel een speciaal geschenk van brons te vinden.

Gemaakt door kunstenaars
Als u de bronzen geschenken ziet dan weet u al direct dat het door echte kunstenaars is gemaakt. Het zijn kwalitatief hoogstaande geschenken met een perfecte afwerkingen. Het zijn ook echte kunstwerken, die overal goed zullen staan. Een aantal speciale geschenken van brons zijn bijvoorbeeld de Dance. De Dance is een bronzen figuur welke op een sokkel staat te dansen. Het is een vrolijke figuur welke in iedere woonkamer en ook buiten een ware verrijking zal zijn. Ook zijn er meer symbolische bronzen geschenken. Denk hierbij aan het kunstwerk schouder aan schouder of de gouden bron van inspiratie. Ook is er het bronzen figuur dank en hoogstaand geïnspireerd. Een bronzen kunstwerk is een exclusief geschenk waar iedereen blij mee zal zijn.

Gewoon voor jezelf!
Natuurlijk kun je ook een van de verschillende bronzen geschenken aan jezelf cadeau geven. Het is werkelijk mooi om te ontdekken hoe u uw eigen huis kunt verfraaien met een kunstwerk van brons.

Neem gerust een kijkje in ons assortiment van bronzen geschenken en ontdek welke u zelf het mooiste vindt! Als u er een besteld zorgen wij er graag voor dat deze zo snel mogelijk op de juiste plek aankomt.

x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt bestellen

Aantal: